Eksisterer det lån som har raske utbetalinger?

Flere norske banker tilbyr forbrukslån på dagen uten sikkerhet.

Svært mange banker reklamerer for såkalte raske lån, der du tilbys å låne penger «på dagen». Mens forbrukerombudet ikke er så glade i denne typen reklame, så er det mange lånekunder som er det. For ofte når man behøver å låne penger, så melder behovet seg kjapt. Nettopp derfor er det mange som spør – kan man få lån uten sikkerhet på dagen?

Ja, det er faktisk mulig!

Stadig flere aktører tilbyr forbrukslån med raskt svar.Man behøver ikke gå mange år tilbake i tid før dette var umulig, men når vi nå nærmer oss 2020 så har teknologien kommet nokså langt. Det gjør at det faktisk er mulig å søke om et lån på en tirsdags morgen, og få pengene inn på konto i løpet av ettermiddagen. Eller om man søker på kvelden, at pengene da tikker inn i løpet av neste arbeidsdag.

Hva må du gjøre for å få et slikt lån? Ikke noe spesielt – søk hos noen som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet. De bankene som har rask utbetaling bruker gjerne BankID i søkeprosessen, og skryter som regel veldig av den kjappe behandlingstiden.

Gjelder kun for lån uten sikkerhet

Å få utbetalt et lån på dagen er som regel kun aktuelt for forbrukslån uten sikkerhet. Dette fordi at når man blander inn sikkerhet, så blir søkeprosessen noe mer komplisert. Da skal nemlig noe pantsettes, vanligvis eiendom/bolig, og dette tar litt lengre tid. Ofte må man ha en manuell kundebehandler med på leken da også.

Derfor er det lån uten sikkerhet som er det populære når man trenger raske penger. Et godt alternativ kan være et kredittkort, men det er ikke alle som har dette. Dessuten er renten på forbrukslån langt hyggeligere enn på disse kortene.

Sammendrag

En lånemegler gjør det enklere å finne banker med effektiv saksbehandling.Det er absolutt mulig å få et lån uten sikkerhet på dagen, til tross for at mange tror det motsatte. Det koster ikke noe ekstra, men det er heller ikke alle banker som tilbyr dette. En forutsetning er at banken lar deg søke med BankID – hvis ikke kan du bare glemme å få lånet på dagen.

Verdt å være obs på er at enkelte banker kun svarer på søknaden din samme dag som du søker. Det betyr ikke nødvendigvis at pengene er inne på konto samme dag. Denne praksisen er ulik på tvers av norske banker, så her bør du sjekke litt dersom du er avhengig av å ha pengene inn på konto kjapt.

Les mer om det å låne penger på dagen her: https://www.billigeforbrukslån.no/lån-på-dagen/