Gjeldsmegler1 – refinansiering og forbrukslån med gode betingelser

Gjeldsmegler1 er, som navnet også skulle tilsi, en bedrift som primært jobber for å refinansiere gammel gjeld. Hvis du sliter med inkassosaker fra kredittkortselskaper eller mange små lån som etter hvert begynner å vokse seg store, så er dette selskapet mer enn villig til å hjelpe deg med problemene dine. Måten Gjeldsmegler1 hjelper deg med å bli kvitt gammel gjeld på er å tilby et nytt lån som har en lavere effektiv rente enn de andre lånene dine. Hvis du for eksempel har fire små forbrukslån på til sammen 250,000 kroner, så vil den effektive renten på disse (etter all sannsynlighet..) være godt over 20 % hvis én eller flere har blitt misligholdt. Da vil det være økonomisk nyttig for deg å oppsøke Gjeldsmegler1 og få innvilget et nytt lån på 250,000 slik at du flytter alle dine forpliktelser over til én bank.

Refinansiering, forbrukslån og boliglån

Det er tre typer lån Gjeldsmegler1 tilbyr. Refinansieringslånet og forbrukslånet vil ha de samme betingelsene og det kreves ingen form for sikkerhet for å få innvilget disse lånene. Man står helt fritt til å bruke lånet akkurat som man har lyst til hvis man søker om et normalt forbrukslån. Ved refinansiering er det helt klart ønsket fra bankens side om at kunden dekker over gammel gjeld, men du står selv ansvarlig til å faktisk betale ned lånet hos de andre bankene når du har mottatt pengene. Gjeldsmegler1 kommer ikke til å selv gå aktivt inn for å kontakte de andre bankene når de gir deg refinansieringslånet. Det er derfor viktig at du har full kontroll på hvor mye penger du skylder og hvilke banker du står i gjeld til.

Ulikt andre banker som tilbyr forbrukslån til nordmenn, så er det faktisk mulig å søke den type lån med betalingsanmerkning hos Gjeldsmegler1. Men dette gjøres riktignok på noen ganske strenge betingelser. For det første vil man bli tvunget til å sette noen av sine eiendeler som sikkerhet (bil, båt, hus eller hytte) for å få innvilget lånet. For det andre kreves det at man har en skattbar inntekt på over 350,000 kroner årlig.

Boliglånet skiller seg ikke særlig ut fra andre banker. Man skal kunne sette boligen sin i sikkerhet og bruke nøyaktig det samme søknadsskjemaet som når man søker refinansiering- eller forbrukslån. Mange nordmenn vil nok heller velge trygge løsninger når de skal søke boliglån i håp om å med tiden kunne forhandle frem en bedre avtale og kunne ha en litt mer stabil kreditor. Det finnes mange fordeler til hvorfor man bør bruke totalbanken sin til å søke boliglån hos, så det eneste argumentet for å velge Gjeldsmegler1 til et slikt formål må være hvis de har en mye lavere rente enn andre banker.

Vil det være trygt å søke lån hos Gjeldsmegler1?

Til tross for at nettsiden ikke ser like profesjonell ut som hos andre banker og låneformidlere, så er Gjeldsmegler1 et helt trygt alternativ for deg som vil ha lån både med og uten sikkerhet. Alle banker som jobber med å tilby lån til nordmenn er underlagt strenge juridiske krav fra myndighetene for å beskytte lånetaker.

Hvis du er i tvil om noen av produktene som tilbys eller har noen spørsmål til hvor personopplysningene dine lagres mens det utarbeides et lånetilbud, så er du alltid velkommen til å kontakte Gjeldsmegler1 på enten mail eller telefon. Kundeservicen er åpen alle hverdager mellom 08:00 og 16:00.