Om Tadlane.com

Om nettsiden:

Formålet er å gjøre det enklere for forbrukere å navigere mellom bankenes ulike låne- og sparetilbud. Dette begrenses til de vanligste tilbudene, som boliglån, forbrukslån og fleksible lån, billån, båtlån, sparing i BSU eller høyrentekonto, samt sparing til pensjon. Innholdet vil derfor være fokusert på vurderinger av fordeler og ulemper ved spesifikke bankprodukter, sammenligninger og nyheter fra banker og finansieringsselskap.

Om meg:

Av utdanning fulførte jeg et årsstudium i bedriftsøkonomi, før jeg deretter tok bachelorgraden i serviceledelse og markedsføring. Planen er å ta mastergraden, enten innen økonomi og administrasjon eller innen finans. Men, først vil jeg ha minst fem år med relevant arbeidserfaring.

I studietiden jobbet jeg med direktesalg og markedsføring i forskjellige firmaer. De siste tre årene har jeg jobbet med økonomi i kommunal administrasjon på fulltid.

Opphavsrett og kontakt:

For alle typer henvendelser kan du bruke kontaktskjemaet. Alt innhold på siden min er beskyttet av opphavsretten. Spør om tillatelse til eventuelt gjenbruk før du bryter loven!